Parteneriatul, care este valabil pentru o perioadă de doi ani de zile, cu posibilitate de prelungire, a fost semnat luni de către Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, și Nikolai Beckers, CEO Telekom România.

"Federația Română de Fotbal primește astăzi alături un partener deosebit de important care împărtășește valorile și principiile pe care ni le-am asumat în drumul spre performanță. Telekom Romania devine sponsorul principal al echipei naționale de fotbal și astfel confirmă viziunea noastră privind dezvoltarea fotbalului din România. Sunt convins că ne vom bucura împreună de cele mai frumoase rezultate ale tricolorilor și îi vom face pe români să fie mândri de performerii ei! Bun venit, Telekom Romania, în familia fotbalului românesc!" a declarat Răzvan Burleanu, în fața jurnaliștilor.

La rândul său, Nikolai Beckers a precizat: "Telekom și echipa națională de fotbal împărtășesc aceleași valori: fair-play, integritate, dorință puternică de a reuși. Este o onoare să fim sponsorul principal al reprezentativei naționale la fotbal a României și să susținem echipa pe drumul spre victorie, alături de milioanele de suporteri români. Pentru Telekom, fotbalul este rege. Ca urmare, oferim clienților noștri, în exclusivitate, integral, cele mai bune competiții de fotbal, precum Euro 2016, UEFA Champions League și UEFA Europa League. Hai România!".

La solicitarea redactorului AGERPRES, cei doi au vorbit despre durata parteneriatului și legătura personală cu sportul.

"Este vorba despre un contract cu o durată în funcție de performanța sportivă, se ține cont de rezultate. Personal, îmi doresc să fie posibilitatea de a acoperi atât calificarea la turneul final Campionatul European, dar și la turneul final al Campionatul Mondial. Este prima implicare în viața sportivă a Telekom, de când are un nou brand", a spus Burleanu.

"Fotbalul este sportul numărul 1 în lume. Este un sport foarte important. Personal, nu am jucat fotbal, dar îmi place mult să privesc la acest sport, alături de prieteni. Eu joc tenis și golf, atât cât mă lasă spatele", a arătat Beckers.

La finalul conferinței de presă, Răzvan Burleanu i-a oferit lui Nikolai Beckers un tricou personalizat al echipei naționale de fotbal a Românei, cu numărul 10.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și