In seria sud, avem un lider oarecum surpriza: CS Comuna Satulung. Formatie care a castigat toate meciurile programate, cu toate ca in serie evolueaza si formatii a caror jucatori doar asta fac: fotbal zi de zi. De altfel, acum la Satulung lucrurile s-au reorganizat pozitiv am putea spune.

Cu sprijinul Primariei si a Consiliului Local Satulung, in special a primarului Vasile Muresan Bujorel, dar si cu ajutorul unor oameni care si-au dat mana si sprijina financiar fotbalul atat la nivel de juniori cat si la nivel de seniori, lucrurile arata incep sa arate foarte bine. E drept se poate si mai mult, insa totul se face la Satulung pas cu pas.

Dar sa revenim la fotbal CSC Satulung s-a impus fara probleme la Ulmeni (meciul s-a jucat in deplasare la cererea oaspetilor, n.r.). In urma acestei victorii, CSC a trecut pe prima pozitie a clasamentului. Minerul Baia Mare a cazut pe locul trei, iar Dumbravita a urcat pe locul doi in urma victoriei de la Sisesti. La titlul de campioni, conform clasamentului actual, par a se mai bate: CS Farcasa, Unirea Sisesti, Progresul Dumbravita si Progresul Somcuta Mare.

Rezultatele etapei

CS Seini – CS Progresul Somcuta Mare 0-6

AS Unirea Sisesti – ACS Progresul Dumbravita 1-4

FC Lapusul Tg Lapus – CS Farcasa 0-6

CS Comuna Satulung – CS Viitorul Ulmeni 5-1

FC Suciu de Sus – CS Bradul Grosii Tiblesului 8-0

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și