La primul său meci cu Adrian Mihalcea pe banca tehnică şi primul după pauza impusă de pandemia de coronavirus, Dinamo a primit gol după doar 40 de secunde, slovacul Pavol Safranko marcând din plonjon, cu preţul unei accidentări, după ce Marius Ştefănescu trimisese mingea în bara transversală.

Dinamo a avut şansa egalării în min. 40, dar Perovic a ratat un penalty, şutul său telefonat fiind respins de portarul Niczuly. Sepsi OSK a rămas în zece oameni, Răzvan Tincu fiind eliminat la faza acordării loviturii de pedeapsă.

Oaspeţii au mai marcat de două ori pe final, prin Gabriel Vaşvari (81 - penalty) şi Florin Ştefan (86), iar Dinamo a închis tabela, golul de onoare fiind semnat de Robert Moldoveanu (90+3).

Meciul s-a desfăşurat pe o ploaie torenţială, iar Niczuly a fost cel mai bun jucător de pe teren, apărând mai multe mingi grele.

Sepsi a reuşit prima sa victorie din play-out, acesta fiind şi primul succes din ultimele şapte etape, alături de patru egaluri şi două eşecuri.

Dinamo a pierdut ultimele patru meciuri jucate în campionat, dintre care trei în play-out.

În sezonul regulat, Dinamo s-a impus cu 1-0 în deplasare, iar Sepsi OSK a câştigat cu 2-1 la Bucureşti.

FC Dinamo Bucureşti - ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 1-3 (0-1), Stadion Dinamo - Bucureşti
Au marcat: Robert Moldoveanu (90+3), respectiv Pavol Safranko (1), Gabriel Vaşvari (81 - penalty), Florin Ştefan (86).
Slavko Perovic (Dinamo) a ratat un penalty în min. 40 (a apărat Roland Niczuly).
Cartonaş roşu: Răzvan Tincu (Sepsi OSK, 38).
Arbitru: Sebastian Colţescu (Craiova); arbitri asistenţi: Alexandru Cerei (Cluj-Napoca), Alexandru Vodă (Alba Iulia); arbitru de rezervă: Robert Avram (Piteşti)
Observatori: Eduard Dumitrescu (Piteşti) - CCA, Marian Ivan (Braşov) - LPF

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și