Steaua are un avans de zece puncte față de a doua clasată, Petrolul Ploiești, și nu mai poate pierde al 25-lea său titlu național.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Andrei Prepeliță (45+2), cu capul, după un corner.

Steliștii au mai ratat ocazii uriașe de gol prin Alex Chipciu (30, 90), Iasmin latovlevici (60) și Claudiu Keșeru (85), în situații de unu la unu cu portarul, în timp ce Adrian Borza (67) a irosit șansa egalării, față în față cu Ciprian Tătărușanu.

Un moment neplăcut a avut loc în min. 71, când un suporter al echipei clujene a pătruns pe teren și a încercat să-l lovească pe stelistul Fernando Varela, care se pregătea să execute o aruncare de la margine, dar a alunecat. El a fost reținut imediat de forțele de ordine.

Steaua are patru victorii consecutive după eșecul cu FC Vaslui (0-1). 'U' a pierdut ultimele două jocuri de campionat cu același scor, 0-1.

În 94 de partide directe, Steaua a obținut 56 de victorii, U — 17, iar 20 s-au încheiat la egalitate.

Potrivit site-ului LPF, Steaua a pierdut ultima oară în deplasare pe 26 octombrie 2012, 1-3 cu FC Brașov.

FC Universitatea Cluj — Steaua București 0-1 (0-1), 'Cluj Arena' — Cluj-Napoca

A marcat: Andrei Prepeliță (45+2).

Cartonaș roșu: Ionuț Târnăcop (U Cluj, 90+3).

Arbitru: Marius Avram (București); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Octavian Șovre (Oradea); arbitri asistenți adiționali: Lucian Rusandu (Sfântu Gheorghe), Florin Andrei (Târgu Mureș); arbitru de rezervă: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe)

Observatori: Marian Dorobanțu (Buzău) — CCA, Octavian Goga (Brașov) — LPF

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și