Finalul meciului a adus 3 puncte pentru echipa sigheteana. CSM s-a apropiat la doua puncte de locurile 1 si 2 din grupa. (În derby-ul grupei FCM Baia Mare, ocupanta locului 1, a remizat cu scorul 3-3 la FC Zalau, ocupanta locului secund din grupa, echipe cu numar egal de puncte, despartite doar de golaveraj).

Prima ocazie de gol le-a aparținut dejenilor, mingea trimisă de Găbruș din lovitura liberă atingând plasa laterală. În minutul 7, sighetenii au deschis scorul prin Pușcaș. Acesta a scăpat singur și a trimis mingea pe sub portarul Unirii Dej, din 16 metri. Fotbaliștii din Sighetu Marmației au avut avantaj doar 10 minute pentru că Moldovan a restabilit egalitatea în minutul 17. La o centrare venită de pe partea stângă, atacantul Unirii a șutat în portar, mingea a ajuns cu noroc înapoi la el și a trimis în plasă.

Până la pauză, dejenii puteau prelua conducerea prin Găbruș (lovitură liberă trimisă în brațele portarului), Bogdan (lovitură de cap, respinsă de goalkeeper-ul sighetean) sau Moldovan (șut periculos de la 30 metri), însă tabela a rămas neschimbată. În minutul 45, s-a înscris în poarta Unirii, Pușcaș fiind la finalizare, dar reușita lui a fost anulată pentru fault în atac.

Același Pușcaș putea marca imediat după reluare, la prima acțiune, mingea lovită de el cu capul mergând puțin peste poartă. Roatis a încercat o foarfecă spectaculoasă în minutul 49 și a fost la un pas să îl păcălească pe portarul Dani Sergiu Vlad. Tot sighetenii au mai avut o șansă mare de a marca prin Greu, dar balonul trimis cu capul ”a luat la țintă” bara.

Pe fondul unui joc bun, Unirea Dej a preluat conducerea pe tabela de marcaj după reușita ”semnată” de Kovacs. Găbruș a executat o lovitură liberă de pe partea stângă, iar Kovacs a trimis cu capul, de la 10 metri, din interiorul careului mare. Egalarea a venit după 2 minute: Murar a scăpat singur pe partea dreaptă, a centrat pentru Pușcaș, care, a îndeplinit o simplă formalitate și și-a trecut în cont ”dubla”. La 2-2, în minutul 58, Roatis a șutat violent din marginea careului mare, însă mingea s-a scurs pe lângă bara din dreapta lui Dani Sergiu Vlad.

După 3 cornere consecutive, în minutul 68, Salif nu a finalizat o centrare primită de la un coechipier. Cu 15 minute înainte de final, Dragoș a rămas singur cu portarul dejean, a încercat să-i dea gol printre picioare, dar a ratat. Dragoș s-a revanșat câteva minute mai târziu și a marcat pentru 3-2. În minutul 86, la o centrare venită de pe partea stângă, Dragoș, cu călcâiul, l-a învins pe Dani Sergiu Vlad și a adus victoria echipei CSM Sighetu Marmaţiei !

FC Unirea Dej – CSM Sighetu Marmației: 2-3.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și