Mai mult, ceilalți șoferi nici nu prea țin cont de marcaje și parchează până și pe locurile rezervate lor. Și nimeni nu i-a nicio măsură.

La Vișeu de Sus respectul autorităților față de firmele de taximetrie lipsește cu desăvârșire. 350 de lei se plătește pentru fiecare autoturism de taxi. Conform informațiilor furnizate de taximetriști se pare că aceste firme sunt cu plata la zi, însă autoritățile locale au tăiat din locurile de parcare care le-au fost repartizate.

„În urmă cu trei ani mașinile de taxi au avut loc în parcare și taxa era 350 lei. În urmă cu doi ani stația taxi a fost mutată într-un alt loc, unde erau aproximativ 20 de locuri de parcare. Taxa a rămas aceeași. Luna aceasta a fost luna pentru noi. Nu așa cum ne-am fi așteptat. Consiliul Local a mai tăiat câteva locuri de parcare și ne-au rămas 11 locuri. Culmea e că și pe aceste locuri parchează și alte mașini și nimeni nu ia nicio măsură. În acest moment în Vișeu de Sus sunt 30 de autorizații taxi și 11 locuri de parcare. Vă dați seama cum suntem nevoiți să stăm în stație.

Bineînețeles polițiștii sunt imediat pe noi și pe bună dreptate își face datoria. Când s-au marcat locurile în stația taxi un taximetrist l-a întrebat pe edil de ce așa puține locuri. Răspunsul a fost tăios: .

Reprezentanții taximetriștilor au solicitat o întâlnire cu reprezentanții Primăriei, însă persoana delegată de această instituție nu avea putere de decizie. Ne-a spus doar să facem o adresă către ei și să ne spunem doleanțele” ne-a povestit unul dintre taximetriști.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet