În data de 7 iulie 2019, în jurul orei 2.20, un echipaj mobil al poliției de frontieră de la Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră Maramureș, aflându-se pe timpul îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, a auzit un zgomot specific aparatelor de zbor de mici dimensiuni.

La scurt timp, aparatul de zbor de mici dimensiuni a lăsat pe teritoriul țării noastre un colet. Polițiștii de frontieră au procedat la cercetarea zonei, iar în apropiere a fost interceptat un autoturism în care se aflau două persoane, cetățeni români. Din primele verificări a rezultat faptul că acestea urmau să preia coletul, în care se aflau țigări de proveniență ucraineană.

În urma inventarierii țigărilor a rezultat cantitatea de 680 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 8.000 de lei, cantitate care a fost ridicată în vederea confiscării.

De asemenea, cele două persoane au fost duse la sediul poliției de frontieră pentru continuarea cercetărilor, iar autoturismul marca Volkswagen a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și