Accident rutier mortal în județul Satu Mare. Totul s-a întâmplat astăzi, în jurul orei 07.00, pe Drumul Național 19, între localitatea Ciuperceni și orașul Livada. Potrivit informațiilor PresaSM, este vorba despre un impact între trei mașini, iar două persoane au decedat, din care una a fost carbonizată.

Este vorba despre un impact între o autoutilitară, în care se aflau cinci pasageri, o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Satu Mare, în care se aflau trei pasageri, respectiv un autoturism, care a ajuns în șanț, oprindu-se într-un cap de pod. Autoutilitara a fost distrusă de flăcări, iar un pasager a ars de viu, din păcate.

Șase persoane au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare pentru îngrijiri medicale.

Mai exact, până la sosirea pompierilor la fața locului, patru pasageri din autoutilitară au reușit să se autoevacueze, unul rămânând încarcerat, fiind carbonizat. Cealaltă persoană decedată este din Ambulanță.

La fața locului se află mai multe echipaje medicale de prim-ajutor de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță, echipaje de descarcerare și stingere de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs tragedia.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și