Accident al unui muncitor forestier soldat cu decesul barbatului. Din pacate in momentul in care au ajuns la accidentat acesta avea leziuni incompatibile cu viata.

Salvatorii montani vor proceda la transportul si evacuarea acestuia pana la masina IML.
ACTUALIZARE IPJ Maramureș

Aseară, la ora 19.17, lucrătorii Postului de Poliție Comunal Sisești au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat a fost găsit decedat în pădurea din apropierea Vârfului Mogoșa.

Din primele verificări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 52 de ani din Desești, în timp ce efectua lucrări de amenajare a drumului forestier cu un excavator, a împins cu cupa utilajului un copac în vederea eliberării drumului forestier, acesta căzând peste bărbat.
Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la morga Serviciului de Medicină Legală Maramureș în vederea efectuării necropsiei.

In cauză a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia Mare întocmindu-se dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și