Echipe de salvatori din două judeţe au intervenit la faţa locului şi l-au scos pe şofer din maşină în stop cardio-respirator, însă, din păcate, acesta nu a mai supraviețuit.

În urma acestui eveniment au rezultat trei victime: șoferul autoturismului, un bărbat în vârsta de 56 de ani, și două femei în vârstă de 60, respectiv 50 de ani.

Șoferului i s-au aplicat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, fără rezultat. Ulterior el a fost declarat decedat.

Celelalte două victime au fost preluate de echipajele specializate și li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, însă acestea au refuzat transportul la spital.

La fața locului au intervenit echipaje de pompieri din cadrul Gărzii de Intervenție Bumbești Jiu cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, 2 ambulanțe SAJ Gorj, echipaje de pompieri din cadrul ISU HD cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD și 2 ambulanțe SAJ HD, sosite în sprijin.

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, citate de News.ro, accidentul s-a produs pe DN 66 - E 79, în Defileul Jiului, la kilometrul 117+900 de metri, în localitatea Bumbeşti-Jiu din judeţul Gorj.

Un incident similar a avut loc în luna martie, în Defileul Jiului, cun bolovan desprins de pe versant a lovit roata unei maşini aflate în trafic, însă atunci nu s-au înregistrat victime.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și