În jurul orei 19:40, șoferul unui autoturism marca VW Sharan ce se deplasa pe străduța dinspre Primăria municipiului Sighet pentru a întoarce pe Centru, la intersecția cu strada Bogdan Vodă nu a respectat semnificația indicatorului rutier STOP și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism marca Ford, ce se deplasa pe drumul cu prioritate. În urma acestui fapt, autoturismul Ford a fost lovit în lateral stânga față, ricoșând într-un stâlp de iluminat public, pe care l-a rupt, continuându-și deplasarea distrugând două opritoare de parcare de pe trotuar, izbindu-se în peretele unei clădiri, avariind geamul unui magazin.

Autoturismul condus de șoferul vinovat a suferit avarii la partea din față a acestuia.

În autoturismul marca Ford se aflau doi tineri și copilul lor foarte mic, în vârstă de aproximativ doi ani. La fața locului au sosit echipaje ale Poliției și o ambulanță SMURD, care a transportat-o pe tânăra mămică cu copilul ei la Spitalul municipal Sighet pentru investigații. Din primele informații, se pare că niciunul dintre cei doi nu au fost răniți.

Conform unor surse ale Sighet 247, șoferul vinovat ar fi fost foarte băut, etilotestul indicând o alcoolemie în aerul expirat de 1,2 mg alcool în aerul expirat. Dacă această informație se confirmă, cel mai probabil că șoferului vinovat i se va întocmi dosar penal pentru săvârșirea unor infracțiuni privind siguranța rutieră.

Articol în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet