Cele două TIR-uri, ambele de transport colete, s-au ciocnit pe autostrada A1, în zona municipului Sibiu, sensul Sibiu – Sebeș. Unul dintre camioane era condus de către un tânăr de 23 de ani, din județul Ialomița, iar celălalt de un bărbat în vârstă de 40 de ani, din județul Cluj.

Șoferul de TIR din Ialomița a murit pe loc

Din nefericire, impactul a fost fatal pentru tânărul din Ialomița. A fost descarcerat de pompieri, însă prezenta leziuni incompatibile cu viața.

Celălalt șofer a fost evaluat medical la fața locului, refuzând transportul la spital.

"Polițiștii BPA A1 Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident rutier deosebit de grav, produs pe A1, la km. 268, pe sensul Sibiu – Sebeș. Este vorba despre o coliziune între două ansambluri rutiere, unul condus de către un tânăr în vârstă de 23 de ani, din jud. Ialomița și unul condus de către un bărbat în vârstă de 40 de ani, din jud. Cluj. Din păcate, coliziunea s-a soldat cu decesul conducătorului auto în vârstă de 23 de ani", au transmis reprezentanții PJ Vâlcea.

Traficul este blocat total pe sensul Sibiu – Sebeș, deviat de la km. 254 (ieșire aeroport) la 270 (intrare Săliște) pe DN 1. Polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzei exacte care a dus la producerea tragediei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și