Un alt accident rutier s-a produs astăzi după amiază pe drumul național 1 C la intrare în localitatea Lăpușel. Șoferul unui autoturism s-a dat peste cap cu mașina într-un șant. Cel de la volan a fost rănit ușor, el fiind preluat de un echipaj SMURD.

ACTUALIZARE:

Conform martorilor șoferul unui autoturism Dacia Duster a ieșit de pe partea carosabilă și s-a dat de cinci ori peste cap, apoi a aterizat în pârâul Cosău. Șoferul, cetățean sârb, doi pasageri din Budești, și unul din Sârbi, au fost grav răniți. Cel mai grav este un tânăr de 20 ani, el fiind în comă. Un alt rănit, un minor de 14 ani, stabilit cu părinții în Spania și care era în vacanță la bunici, era în autovehicul. Mai multe ambulanțe de la Sighetu Marmației, terapia mobilă intensivă SMURD din Baia Mare și alte echipaje ale Ambulanței din Baia Mare sunt la fața locului. Autovehiculul pur și simplu s-a făcut praf în urma impactului cu bolovanii din râu. Victimele abia au fost extrase din mașina distrusă. Traficul rutier este blocat.

„Astăzi 15 august 2015, la ora 19, am fost sesizați de cetățenii din Sârbi despre faptul că pe DJ109F a avut loc un eveniment rutier soldat cu patru victime. Ajunși la fața locului am constatat că în acest eveniment rutier este implicat un singur autoturism care din primele cercetări se pare că nu a adaptat viteza la condițiile de drum. Este vorba despre un cetățean strain, un tânăr și încă trei victime. Toți patru au suferit leziuni fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare” a declarat agent șef Vasile Glijan, Biroul Rutier Sighetu Marmației.

„Apoi o fost o bubuitură de Doamne ferește. Cu două minute de ieșeam afara mai devreme, mă lovea. Nu am putut merge acolo de spaimă, patru persoane au fost scoase de acolo. Mergeau tare, Doamne feri” a povestit o localnica.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și