În fapt, o autoutilitară Mercedes Sprinter de culoare roșie, care a ajuns în intersecția mai sus amintită, venind de pe strada Nicolae Grigorescu, nu a oprit la semnul STOP și nu a acordat prioritate de trecere unui autovehicul marca Audi de culoare argintie, care se deplasa în mod regulamentar pe strada Avram Iancu, înspre ieșirea din Sighet spre Sarasău.

Autoutilitara a fost izbită în plin de către autoturismul marca Audi. În urma accidentului au rezultat avarierea celor două autoturisme și rănirea a două persoane din autoturismul Audi: șoferița, în vârstă de 39 de ani, și fiica acesteia, în vârstă de 12 ani.

Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Martorii aflați la fața locului au declarat pentru Sighet 247 că șoferul vinovat de producerea accidentului, aflat la volanul autoutilitarei, a explicat polițiștilor că din cauza ninsorii puternice de la acea oră, nu a observat autoturismul marca Audi venind pe drumul cu prioritate.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de Poliție care a început cercetările. Între timp, cele două persoane rănite au fost transportate la Spitalul municipal Sighet în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Cel mai probabil, șoferul neatent va fi sancționat contravențional și va rămâne fără permisul de conducere pentru o perioadă cuprinsă între 30 - 90 de zile. În funcție de rănile suferite în accident de ocupanții autoturismului Audi, conducătorului auto vinovat i s-ar putea deschide dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă.

Conform unor surse, șoferița rănită ar fi internată în Spital pentru investigații medicale, fiica acesteia, în vârstă de 12 ani, a fost externată, fiind rănită mai ușor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și