Din declarațiile martorilor se pare că pietonul a ieșit brusc dintre copacii aflați la marginea drumului și s-a angajat în traversarea drumului fără să se oprească pentru a se asigura. Șoferul autoturismului VW Passat nu a mai avut timp să frâneze și s-a trezit cu omul pe capotă.

Din imagini rezultă că impactul a fost violent, bărbatul lovindu-se cu capul în parbrizul mașinii. Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul municipal Sighet cu o ambulanță pentru a i se acorda îngrijiri medicale. Martorii declară că bărbatul a suferit numeroase contuzii la cap.

La fața locului a apărut un echipaj de poliție rutieră, dar și laboratorul criminalistic pentru a efectua cercetările ce se impun în astfel de cazuri.

Oamenii din cartier au declarat pentru Sighet 247 că s-ar impune o trecere de pietoni în zona respectivă, fiind un trafic mare de persoane care intră și ies din cartier.

ACTUALIZARE:

Conform ultimelor informații victima, pieton in vârsta de 78 ani, a traversat strada prin loc nemarcat si fără sa se asigure. Soferul autoturismului VW Passat nu a reusit sa-l evite luându-l pe capota și trântindu-l cu capul de asfalt. Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut, traumatism toracic (hemoragie interna) și traumatism membre superioare. Echipajul SMURD i-a acordat prim-ajutor și a fost transportat la spital. Din pacate, în jurul orei 11, pietonul a decedat.

ACTUALIZARE IPJ Mamramureș:

Un sighetean în vârstă de 79 de ani a traversat prin loc nepermis şi a fost accidentat de un autoturism. El a fost transportat la spital unde a decedat. Ieri dimineaţă, la ora 08.30, un sighetean de 39 de ani a condus un autoturism pe strada Alexandru Ivasiuc din municipiu. El a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de 79 de ani, din comuna Deseşti, sat Mara, care se afla în traversarea drumului prin loc nepermis. Victima a fost transportată la spital unde, în urma complicaţiilor survenite, a decedat. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase alcool. Lui i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea lor să propună măsuri.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și