Vedeta de 31 de ani a fost fotografiată la alături de prieteni, pe o plajă din Anquilla, un teritoriu britanic din Caraibe. Aceasta a purtat o rochie mini care îi lăsa la vedere noua siluetă. Conform spuselor sale, Adele a slăbit aproximativ 50 de kilograme.

Imaginile au fost intens comentate pe rețelele sociale, unii fani fiind îngrijorați de numărul mare de kilograme pe care l-a pierdut Adele, în timp ce alții au apreciat că arată foarte bine.

Adele a divorțat recent de soțul ei, după 8 ani de relație. Cei doi au un băiat în vârstă de 7 ani.

Dieta Sirtfood

Adele a dezvăluit că urmează dieta Sirtfood, care a ajutat-o să-și găsească “gena slabă”. Aceasta este, de fapt, o genă corelată cu reglarea nivelului de insulină din organism (contrar față de rezistența la insulină, care poate duce la apariția diabetului zaharat și obezității).

Dieta Sirtfood include alimente cu un conținut bogat de sirtuină, o proteină care controlează metabolismul celulelor. Practic, gustările tale vor conține fructe (afine, căpșuni, mere, portocale), legume (varză creață, rucola și ceapă) și alimente precum măslinele, caperele și turmericul.

De asemenea, vinul roșu, cafeaua și ciocolata au un conținut bogat de sirtuină și fac parte din această dietă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și