Răsăritul Soarelui în Vancouver (Canada), vulcanii din frumoasa peninsulă Kamceatka din estul Rusiei sau impresionantele priveliști de deasupra lanțului muntos Himalaya din Asia sunt doar câteva dintre cele mai populare fotografii pe care astronautul britanic le-a postat pe conturile sale de pe Flickr și Twitter. A fotografiat de asemenea norul uriaș de fum cauzat de incendiile de pădure din Alberta (Canada) sau masivul Etna din Italia acoperit de fum.

Printre fotografiile postate de către astronaut se regăsește și una cu orașul Constanța, însoțită de mesajul “Constanţa, cel mai vechi oraş locuit din România”.

El a postat de asemenea fotografii cu echipamentul folosit — aparatură profesională Nikon D4 cu mai multe obiective dedicate, precum și cu huse termice speciale pentru posibilitatea utilizării la ieșirile în spațiul cosmic, când, pe lângă procedurile tehnice pe care le are de rezolvat, Peake realizează și fotografii pe care le împărtășește celor de pe Terra prin intermediul conturilor sale de pe rețelele de socializare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet