Crima numărul unu

Ziua de 5 septembrie a picat marţi. Părea să fie o zi liniştită, fără tragedii. În zorii zilei, o femeie în vârstă de 39 de ani a ieşit din scara blocului unde locuia, în cartierul Independenţei, pentru a merge la muncă. În acel moment, destinul a lovit crunt. Cel care i-a fost partener de viaţă a înjunghiat-o, fără să îi pese că ar putea fi văzut de cineva. Strigătele de durere ale femeii au alertat vecinii, care au sunat imediat la 112. Zona a fost împânzită de oameni ai legii. Din nefericire, însă, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat într-o baltă de sânge. A existat un istoric al agresivității, femeia fiind amenințată în mai multe rânduri de bărbat, ba chiar a încercat să obțină ordine de restricție. Trei copii au rămas orfani. Un precedent similar a avut loc în anul 2011, atunci când un brăilean a venit în Sighet, pentru a-şi pedepsi fosta concubină că s-a întors la soţul său. I-a urmărit când au ieşit dintr-o cafenea şi cuprins de gelozie, l-a înjunghiat, în altercaţie, pe soţul femeii. Fosta amantă a fost tăiată în zona toracelui şi a feţei. La fel ca în acest caz, în urmă au rămas doi copii orfani.

Crimă la şapte zile distanţă

În data de 12 septembrie, la fix şapte zile după prima crimă, a avut loc o a doua. Un om al străzii din Sighetu Marmaţiei a decedat după ce a fost bătut măr. Scenele de groază au avut loc într-o casă abandonată situată în zona cunoscută drept Moara Veche, în imediata apropiere a străzii 9 Mai. Se pare că în acel imobil dezafectat îşi duceau zilele trei persoane – într-o încăpere un bărbat şi în alta un bărbat şi o femeie. Victima decedată în dimineaţa zilei de 12 septembrie este bărbatul care locuia cu acea femeie. La scurt timp, oamenii legii au identificat persoana care l-a bătut măr pe bărbatul în vârstă de 54 ani până când medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Atacatorul l-ar fi agresat pe bărbat din cauza unei femei, conform surselor noastre.

Ambii criminali aveau 41 de ani

În cursul lunii septembrie, oamenii legii au lucrat intens în cele două speţe. În data de 13 septembrie, s-a dispus arestarea preventivă a bărbatului în vârstă de 41 de ani care şi-a ucis soţia. Nici celălalt autor nu a scăpat nepedepsit. În data de 29 septembrie, instanţa a dispus arestarea preventivă a inculpatului C.C., în vârstă de 41 de ani, fără antecedente penale, domiciliat în Sighetu Marmaţiei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și