Crima num─ârul unu

Ziua de 5 septembrie a picat mar┼úi. P─ârea s─â fie o zi lini┼čtit─â, f─âr─â tragedii. ├Än zorii zilei, o femeie ├«n v├órst─â de 39 de ani a ie┼čit din scara blocului unde locuia, ├«n cartierul Independen┼úei, pentru a merge la munc─â. ├Än acel moment, destinul a lovit crunt. Cel care i-a fost partener de via┼ú─â a ├«njunghiat-o, f─âr─â s─â ├«i pese c─â ar putea fi v─âzut de cineva. Strig─âtele de durere ale femeii au alertat vecinii, care au sunat imediat la 112. Zona a fost ├«mp├ónzit─â de oameni ai legii. Din nefericire, ├«ns─â, pentru femeie nu s-a mai putut face nimic. Acesta a decedat ├«ntr-o balt─â de s├ónge. A existat un istoric al agresivit─â╚Ťii, femeia fiind amenin╚Ťat─â ├«n mai multe r├ónduri de b─ârbat, ba chiar a ├«ncercat s─â ob╚Ťin─â ordine de restric╚Ťie. Trei copii au r─âmas orfani. Un precedent similar a avut loc ├«n anul 2011, atunci c├ónd un br─âilean a venit ├«n Sighet, pentru a-┼či pedepsi fosta concubin─â c─â s-a ├«ntors la so┼úul s─âu. I-a urm─ârit c├ónd au ie┼čit dintr-o cafenea ┼či cuprins de gelozie, l-a ├«njunghiat, ├«n alterca┼úie, pe so┼úul femeii. Fosta amant─â a fost t─âiat─â ├«n zona toracelui ┼či a fe┼úei. La fel ca ├«n acest caz, ├«n urm─â au r─âmas doi copii orfani.

Crim─â la ┼čapte zile distan┼ú─â

├Än data de 12 septembrie, la fix ┼čapte zile dup─â prima crim─â, a avut loc o a doua. Un om al str─âzii din Sighetu Marma┼úiei a decedat dup─â ce a fost b─âtut m─âr. Scenele de groaz─â au avut loc ├«ntr-o cas─â abandonat─â situat─â ├«n zona cunoscut─â drept Moara Veche, ├«n imediata apropiere a str─âzii 9 Mai. Se pare c─â ├«n acel imobil dezafectat ├«┼či duceau zilele trei persoane ÔÇô ├«ntr-o ├«nc─âpere un b─ârbat ┼či ├«n alta un b─ârbat ┼či o femeie. Victima decedat─â ├«n diminea┼úa zilei de 12 septembrie este b─ârbatul care locuia cu acea femeie. La scurt timp, oamenii legii au identificat persoana care l-a b─âtut m─âr pe b─ârbatul ├«n v├órst─â de 54 ani p├ón─â c├ónd medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Atacatorul l-ar fi agresat pe b─ârbat din cauza unei femei, conform surselor noastre.

Ambii criminali aveau 41 de ani

├Än cursul lunii septembrie, oamenii legii au lucrat intens ├«n cele dou─â spe┼úe. ├Än data de 13 septembrie, s-a dispus arestarea preventiv─â a b─ârbatului ├«n v├órst─â de 41 de ani care ┼či-a ucis so┼úia. Nici cel─âlalt autor nu a sc─âpat nepedepsit. ├Än data de 29 septembrie, instan┼úa a dispus arestarea preventiv─â a inculpatului C.C., ├«n v├órst─â de 41 de ani, f─âr─â antecedente penale, domiciliat ├«n Sighetu Marma┼úiei.

Citește și

loading...