Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 3.600 lei a fost ridicată în vederea confiscării,iar persoana în cauză a a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 lei.

În data de 23 octombrie a.c., în jurul orei 12.00 s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în ţară, un bărbat cu dublă cetăţenie româno-ucraineană, O. R. în vârstă de 43 de ani, conducând un autoturism marca Seat Altea, înmatriculat în Bulgaria.

În baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra autovehiculului, persoanei și bagajelor.

Astfel, a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 2.400 pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 3.600 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 8.000 de lei.

Totodată, autoturismul în valoare de 19.000 lei a fost indisponibilizat în vederea confiscării de autoritatea vamală, întrucât avea un spațiu special amenajat pentru transportul țigărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și