În data de 28.02.2021, la nivelul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Satu Mare – I.T.P.F.Sighetu Marmaţiei, s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigarete, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 18.30, a fost identificat și oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Satu Mare, un autoturism marca Volkswagen Caddy, condus de cetăţeanul român I.V, în vârstă de 43 de ani, domiciliat pe raza județului Satu Mare.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit pe bancheta din spate, doi saci de culoare neagră care conţineau ţigarete de contrabandă.

Având în vedere cele constatate, persoana în cauză şi maşina au fost conduse la sediul poliției de frontieră, în vederea continuării cercetărilor.

Astfel, a fost descoperită cantitatea de 1.000 pachete cu țigarete, de proveniență Duty Free, în valoare totală de 11.700 lei, marfă ce a fost ridicată în vederea confiscării.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar autovehiculul folosit la transportul ţigaretelor a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Citește și