Ieri 20 mai a.c., în jurul orei 23.55, s-a prezentat în P.T.F. Siret pe sensul de ieșire din România, cetăţeanul român S. Gheorghe, în vârstă de 31 de ani, domiciliat pe raza jud. Suceava, care conducea un autoturism marca BMW X5, cu număr de înmatriculare specific Bulgariei.

La control, polițiștii de frontieră au efectuat verificări în baza de date, ocazie cu care au constatat că autoturismul figura ca fiind furat din Letonia, alerta fiind introdusă de autoritățile din țara respectivă, din data de 15.05.2015.

Conducătorul auto a declarat polițiștilor de frontieră că nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este semnalat furat, acesta fiind cumpărat din Letonia și adus de un prieten, contra sumei de 15.000 Euro.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Rădăuți până la finalizarea cercetărilor, iar în cauză se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

*Și polițiștii de frontieră sătmăreni, din cadrul Sectorului PF Tarna Mare au descoperit abandonat pe o pășune de pe raza localității Bătarci, jud. Satu Mare un scuter, marca Honda, înmatriculat în Italia.
În urma unor verificări în bazele de date, s-a constatat că mopedul este căutat de către autoritățile din Italia încă din data de 14.11.2008.

Drept urmare, scuterul a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, iar în continuare se fac cercetări în vederea documentării activității infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și