În cursul zilei de 6 ianuarie a.c., la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş a fost declanşată o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al STPF Maramureş au observat, pe raza localităţii Bocicoiu Mare, în dreptul barierei de cale ferată, o autoutilitară marca Nissan Navarra, care, la vederea echipajului, a demarat în viteză spre localitatea Crăciuneşti. Imediat, echipajul format din poliţiști de frontieră a pornit în urmărirea mijlocului de transport. După aproximativ doi kilometri, la ieşirea din localitatea Crăciuneşti spre Sighetu Marmaţiei, colegii noştri au oprit autovehiculul şi au reţinut conducătorul auto.

Maşina şi persoana au fost conduse la sediul S.T.P.F. Maramureş, ocazie cu care s-a stabilit că șoferul este N.M., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza judeţului Maramureş. În maşină, au fost descoperite patru colete voluminoase, învelite în folie de culoare neagră, care conțineau 3.000 pachete de ţigări de provenienţă extracomunitară, în valoare de 25.000 de lei.

Întreaga cantitate a fost ridicată în vederea confiscării, la fel şi autovehiculul folosit în activitatea infracţională, iar în cauză,polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă și efectuează verificări specifice în vederea documentării întregii activități infracționale.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și