În data de 07 martie a.c., în jurul orei 14.30, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, pe raza localității Bogdan Vodă, jud. Maramureș, o autoutilitară condusă de către Ioan G., în vârstă de 49 ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoutilitarei, polițiștii de frontieră au descoperit un recipient de plastic (bidon) în care se aflau ascunse mai multe pachete cu țigări.

Drept urmare, lucrătorii noștri au luat măsura conducerii bărbatului la sediul sectorului în vederea continuării cercetărilor, unde, în urma inventarierii țigărilor, a rezultat cantitatea de 343 pachete cu țigări, de proveniență ucraineană.

Țigările în valoare de 4.000 de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar bărbatul este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a se lua toate măsurile legale ce se impun.

Totodată, autoutilitara în cauză a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet