Întreaga cantitate de material lemnos în valoare de aproximativ 3.500 lei a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Vișeu de Sus, iar conducătorul auto a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 3.000 lei.

În ziua de 6 august a.c., un echipaj de polițiști de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Vișeu de Sus a oprit în trafic, pe raza localității Borșa, o autoutilitară marca Iveco, încărcată cu navete ce conțineau sticle de bere, ce era condusă de un cetățean român, în vârstă de 63 de ani, domiciliat pe raza județului Maramureș.

Cu ocazia controlului, polițiștii de frontieră au constatat că acesta transporta navete cu sticle de bere, iar în spatele acestora, disimulată prin metoda ”capac”, cantitatea de 5,12 m.c. de cherestea, rigle și șipci de esență rășinoase, fără a deține documente legale de proveniență

În urma celor constatate, întreaga cantitate de material lemnos în valoare de aproximativ 3.500 lei a fost ridicată în vederea confiscării și predată Ocolului Silvic Vișeu de Sus.

De asemenea, șoferul a fost sancționat cu amendă contravențională în valoare de 3.000 lei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet