baiamare24.ro și vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate fotografii cu tânărul borșean agresat de recidivistul lăsat în libertate poreclit Colț Alb. Precizăm faptul că la agresiune a participat și un alt tânăr, Dorel Tan (23 ani), din Borșa. Tânărul agresat a povestit cum s-a întâmplat incidentul.

”În jurul orei 21.30 împreună cu fratele meu am ajuns într-un local din Borșa. După aproximativ 10 minute a intrat Colț Alb și Dorel Tan. Mi-a spus să ies acum din local. L-am întrebat de ce pentru că nu este localul lui. Atunci a sărit pe mine și a început să mă lovească cu pumnii. A dat și cu spray lacrimogen în interiorul barului. Totodată, Dorel mi-a dat și el câțiva pumni. Fratele meu a fost și el lovit când a vrut să sune la 112. După ce au plecat am ajuns la Urgența la Spitalul din Borșa. De acolo s-a anunțat poliția. Fratele meu mi-a spus că avea ceva pus pe degete, ceva rozetă și cu aia m-a lovit în cap, în fața. Pe unde a apucat” a povestit adolescentul.

La scurt timp după ce medicii au anunțat incidentul la 112, la Urgențe a venit și poliția.

Aceștia au luat primele declarații de la victimă și de la fratele acestuia. Adolescentul a rămas internat la Spitalul de Recuperare Borșa, iar mâine va fi transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Citește și

Herodot Grup Sighet