baiamare24.ro și vasiledale.ro vă prezintă în exclusivitate fotografii cu tânărul borșean agresat de recidivistul lăsat în libertate poreclit Colț Alb. Precizăm faptul că la agresiune a participat și un alt tânăr, Dorel Tan (23 ani), din Borșa. Tânărul agresat a povestit cum s-a întâmplat incidentul.

”În jurul orei 21.30 împreună cu fratele meu am ajuns într-un local din Borșa. După aproximativ 10 minute a intrat Colț Alb și Dorel Tan. Mi-a spus să ies acum din local. L-am întrebat de ce pentru că nu este localul lui. Atunci a sărit pe mine și a început să mă lovească cu pumnii. A dat și cu spray lacrimogen în interiorul barului. Totodată, Dorel mi-a dat și el câțiva pumni. Fratele meu a fost și el lovit când a vrut să sune la 112. După ce au plecat am ajuns la Urgența la Spitalul din Borșa. De acolo s-a anunțat poliția. Fratele meu mi-a spus că avea ceva pus pe degete, ceva rozetă și cu aia m-a lovit în cap, în fața. Pe unde a apucat” a povestit adolescentul.

La scurt timp după ce medicii au anunțat incidentul la 112, la Urgențe a venit și poliția.

Aceștia au luat primele declarații de la victimă și de la fratele acestuia. Adolescentul a rămas internat la Spitalul de Recuperare Borșa, iar mâine va fi transferat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și