Conform informațiilor PresaSM, cu ocazia filajului, în 11 august 2022, specialiștii Direcției de Operațiuni Speciale i-au informat pe polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate că doi dintre suspecți au identificat și demontat camerele de supraveghere montate de către anchetatori. Până la sosirea organelor de cercetare penală ale poliției judiciare cei doi inculpați au scos și ascuns plantele de canabis. Ulterior, unul dintre suspecți a predat organelor de cercetare penală camerele de înregistrare audio-video.

În această săptămână, trei suspecți au fost trimiși în judecată de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism.

În urma perchezițiilor domiciliare, a fost descoperită o cultură outdoor, compusă din 11 plante, în diferite stadii de dezvoltare, aproximativ 15 kilograme de masă verde și au fost ridicate și indisponibilizate 800 de grame de muguri de cannabis, 7 telefoane mobile, 2 grindere, un cântar de precizie, o carabină de vânătoare, 13 cartușe și o dronă performantă, destinată supravegherii culturii.

Ulterior, față de cele două persoane de 32, respectiv 34 de ani, a fost luată măsura arestului la domiciliu, pentru 30 de zile, iar față de cea de-a treia, de 58 de ani, măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și