Tencuiala continua să cadă și oricând cineva poate fi rănit sau mai grav accidentat. Unii s-au mărginit doar la a pune o hârtie cu un avertisment, fără a trece la reparații și înlăturarea pericolului.

‘’Este păcat că aceste clădiri nu sunt reabilitate. Situate chiar în buricul târgului oferă o imagine urâtă, nemaivorbind de pericolul pe care îl reprezintă”, a spus Ioan Pop.

“Este un dezinteres total manifestat din partea primăriei. Trebuie luate degrabă măsuri pentru reabilitarea acestor clădiri și nu doar să se facă promisiuni deșarte”, a spus Găvrilă Mihali, consilier local.

“ Niciodată Sighetul nu a arătat așa de rău. Este o rușine pentru cei de la primărie. Am tot auzit fel și fel de promisiuni, fel și fel de proiecte mărețe, dar nu se face nimic”, a spus Vasile Rednic.

“Mă întristează ceea ce văd trecând, mai în fiecare zi, prin centru. Sper ca Sighetul, pe care îl iubesc din tot sufletul, să-și recapete strălucirea și farmecul de altădată. Primarii vin și se duc. Unii mai gospodari, alții mai delăsători. Avem nevoie de o mai mare implicare a administației locale pentru ca urbea noastră să redevină măcar ceea ce a fost odată’’, a spus Sergiu Luscalov.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și