Astfel, sâmbătă, 06 noiembrie a.c., în jurul orei 08.00, colegii noștri au observat, pe o stradă din Câmpulung la Tisa, o persoană care scotea din portbagajul unei mașini colete cu țigări, pe care apoi le arunca în curtea unui imobil. La vederea polițiștilor de frontieră, persoana a fugit, abandonând coletele și autoturismul. În curte puteau fi observate două colete, iar în apropierea autoturismului abandonat, colegii noștri au identificat o persoană, un minor în vârstă de 16 ani, care ulterior s-a dovedit a fi implicat în activitatea infracțională.

Autovehiculul în cauză și coletele cu țigări au fost aduse la sediul instituției, unde în urma inventarierii a rezultat cantitatea de 3.400 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la activitatea infracţională, în valoare de 39.780 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, se derulează verificări pentru depistarea celorlalte persoane implicate, sub directa coordonare a procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și