O patrulă a Poliției Rutiere din localitatea italiană Aprilia, provincia Latina, a fost oprită de o femeie în cursul după-amiezii de joi, 27 februarie 2020, în dreptul kilometrului 35 de pe Strada Statală Pontina din Lazio. Femeia le-a spus agenților că cineva i-a tăiat gâtul soțului ei, un bărbat în vârstă de 52 de ani.

Cei doi soţi români sunt rezidenţi în Ardea, şi potrivit ziarului Il Messaggero, femeia încerca să îl ducă pe soțul ei grav rănit cu mașina personală la spital, dar la vederea agenților de la Polstrada a cerut ajutorul acestora pentru a-l putea transporta în siguranță.

Polițiștii au înțeles imediat gravitatea situației și au aplicat tehnicile de prim-ajutor bărbatului român, oprind sângerarea abundentă care era provocată de o rană în zona jugularei, solicitând în același timp și o ambulanță la fața locului.

Via Pontina a fost închisă imediat pe ambele sensuri și în scurt timp o ambulanță a sosit la locul unde se afla românul rănit, dar a fost solicitat și un elicopter medical care a aterizat direct pe carosabil.

Conaționalul nostru a fost transportat apoi în stare critică la spitalul San Camillo din Roma unde medicii încearcă să-i salveze viața.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a descoperi cum a fost rănit bărbatul român de 52 de ani. Din primele informații reiese că agresiunea a avut loc cu puțin timp înainte de cele întâmplate pe via Pontina, în zona Tor San Lorenzo, unde locuiesc cei doi soți români.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet