Dănuț D., fratele victimei, susține că totul s-ar fi întâmplat la un local din comuna Cămărzana, acolo unde circa 60 de persoane ar fi petrecut de Revelion. Potrivit sursei citate, în jurul orei 03.00 s-ar fi iscat o altercație între mai multe persoane, iar tânărul ar fi fost prins la mijloc.

”A fost o bătaie între 15 persoane, aproximativ, la acel local. Fratele meu a reușit să fugă, iar patru tineri l-au urmărit și l-au bătut. În jurul 04.00 a ajuns acasă plin de sânge, doar cu pantofii și pantalonii pe el. Nu avea nimic deasupra. Imediat am sunat la Poliție și Ambulanță”, spune fratele victimei pentru PresaSM.

Tânărul a ajuns la Spitalul Orășenesc Negrești-Oaș, unde a primit îngrijiri medicale. Nemulțumiți de tipul de îngrijiri medicale pe care le-a primit fiul lor, părinții l-au preluat pe tânăr și l-au transportat la Spitalul Județean din Baia Mare, unde se află internat și în prezent, urmând să fie supus unor intervenții chirurgicale.

Între timp, familia încearcă să afle cine ar putea fi agresori și ce s-a întâmplat. Urmează ca victima să depună plângere la Poliție în acest sens, spune Dănuț D.

”Fratele meu va depune plângere la Poliție când va ieși din spital. Eu am înțeles că în momentul în care ar fi început scandalul, la fața locului ar fi fost și o polițistă în timpul liber, care ar putea să știe cine sunt agresorii. Dar toate aceste aspecte urmează să fie clarificate de către Poliție”, mai spune fratele victimei.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și