La propunerea consilierului Iuga Nicolae, Consiliul local în acord cu Primarul municipiului Horia Scubli au impus firmei BergGaz, cea care se ocupă de distribuția gazului metan în municipiu și firmei Talos & Hidra, cea care execută lucrările, un termen de maxim 14 zile pentru finalizarea lucrărilor, astfel încât locuitorii din blocul în cauză să nu mai stea în frig. Ambele firme au fost de acord cu acest termen, promițând că de data aceasta nu vor exista întârzieri.

Consilierul local Iuga Nicolae a fost însoțit în vizita sa din cartierul Alexandru Ivasuc de consilierul local Mihali Gavrilă și de membri din conducerea PMP Sighet.

Locuitorii din blocul cu pricina l-au primit foarte bucuroși pe consilierul local Iuga Nicolae, mulțumindu-i pentru că s-a implicat activ în rezolvarea problemei cu încălzirea imobilului.

În urma discuțiilor avute cu locatarii din blocul 3 și văzând stadiul lucrărilor, Iuga Nicolae a concluzionat că lucrările au avansat foarte mult într-o săptămână și se pare că într-adevăr termenul convenit cu cele două firme va fi respectat.

Consilierul local Iuga Nicolae este totodată candidat la funcția de Deputat în Parlamentul României, susținut de PMP Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet