Dani Otil si Mihaela Radulescu s-au cuplat in vara lui 2008, iar relatia lor a durat pana in toamna anului trecut. La scurt timp dupa despartirea de Otil, Mihaela Radulescu s-a cuplat cu parasutistul Felix Baumgartner, iar vedeta pare mai fericita ca niciodata.

De cealalta parte, Otil a preferat sa nu se afiseze in public cu vreo cucerire, insa paparazzii revistei Spy au fost pe faza. Intr-o seara frumoasa de sambata, pe la ora 10 seara, o bruneta misterioasa si-a facut aparitia la vila lui Dani de langa Bucuresti si a innoptat acolo. Tipa a plecat de la Dani abia duminica la pranz, semn ca cei doi au dormit si au dejunat impreuna.

Frumoasa bruneta si Dani otil s-au cunoscut inainte de Sarbatori, prin intermediul unui prieten comun. Se pare ca cel care le-a facut lipeala este cel mai bun prieten al lui Razvan Spiridon, la randul lui cel mai bun prieten al lui Dani. Cei doi colegi de la matinal sunt atat de apropiati, incat si-au luat pana si casa perete in perete, pentru a fi siguri ca nimeni si nimic nu-i va desparti, decat poate zidul casei si gardul de la intrare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și