Şoferul era băut, mergea cu viteză pe un drum forestier şi n-ar mai fi reuşit să ţină volanul drept. Una dintre victime este în comă profundă iar medicii spun că ar avea nevoie de un miracol pentru a-şi reveni.

Nenorocirea s-a întâmplat puţin după miezul nopţii, în Negreşti Oaş. Cei patru prieteni, Alexandru de 27 de ani, Sergiu de 35 de ani şi Daniela şi Patricia, ambele de 21 de ani, erau puşi pe distracţie. Aşa că s-au gândit la o aventură pe zăpadă, plină de adrenalină. Au luat un colac şi au mers pe un drum forestier de lângă oraş. Un traseu îngust, cu copaci de o parte şi de alta a drumului.

La volan era Alexandru, într-o maşină înmatriculată în Franţa. Tânărul şi-a făcut curaj cu puţină băutură înainte să conducă. Ceilalţi trei s-au urcat în colac şi a început cursa. Doar că, după doar câteva sute de metri, şoferul a pierdut controlul volanului şi n-a mai reuşit să ţină drumul drept. Colacul a intrat puternic în balans, s-a răsturnat într-un şanţ, s-a izbit de copaci şi i-a aruncat pe pasageri într-o râpă. Atât de violent a fost impactul, încât Sergiu a murit pe loc. Patricia are picioarele rupte şi corpul brăzdat de răni, iar Daniela este în stare critică.

Doar un miracol

Oros Alexandru, manager SJU Baia Mare: În acest moment este intubată se secţia ATI. E în comă profundă, de gradul patru. Aşteptăm un miracol.

O prietenă a celor patru a ajuns imediat la locul accidentul când a aflat ce s-a întâmplat.

Prietenă: Cu şoferul care a condus jeep-ul am ieşit ieri. Am fost sus, în deal, chiar după accident. Şoferul e terminat. Au fost o gaşcă foarte, foarte unită. Dacă nu aveau viteză, nu se întâmpla asta. Şoferul era foarte pasionat de maşini.

Fratele lui Sergiu era plecat în Franţa când a aflat despre tragedie.

Fratele victimei: Aseară m-au sunat. Nu ştiu ce să zic... A fost pur şi simplu o joacă. Dintr-o joacă s-a ajuns aici.

Iubita sa a postat un mesaj emoţionant pe Facebook. Tânăra nu-şi găseşte alinare după ce a aflat ce a păţit partenerul său. Cei care îi cunosc pe cei patru prieteni au fost şocaţi când au aflat despre nenorocire.

Bărbat: Mă miră ceea ce s-a întâmplat!

Bărbat: Pe băiat îl cunoşteam. Era un băiat de treabă. Au fost tineri, s-au plimbat, na...

Şoferul a scăpat fără nicio zgârietură, însă a ajuns la spital pentru recoltarea de probe biologice.

Alina Ținca, IPJ Satu Mare: Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de alcool pur.

Poliţiştii au deschis un dosar pentru ucidere şi vătămare corporală din culpă şi trebuie să stabilească exact cum s-a întâmplat accidentul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!