Sindicatul Europol a postat pe reţelele de socializare primele fotografii cu noile uniforme pe care le vor purta poliţiştii.

Cum vor arăta noile uniforme ale poliţiştilor. Primele imagini făcute publice de Europol

Din uniforma poliţiştilor nu vor lipsi jacheta de primăvară-vară impermeabilă, puloverul model polar, bereta, şepcuţa şi nici încălţămintea tactică.

„Așa se pare că va arăta noua uniformă de poliție, iar în imaginile de mai jos veți regăsi jachetă de primăvară-vara(impermeabilă), pulover model polar, bereta, șepcuța și încălțămintea tactică.

Aceste articole sunt cele care au fost repartizate absolvenților din promoția 2022 a Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza”.
Așa se dorește a fi „noua uniformă” pentru care MAI-ul a stabilit ca polițiștilor să nu le mai fie acordată norma financiară lunară de echipare începând cu 1 octombrie 2022.

Cu privire la design-ul și calitatea articolelor din noua uniformă vă lăsăm pe voi să trageți concluziile, noi neputând să vă spunem la acest moment, după cum am anticipat, decât faptul că a primat cantitatea în fața calității”, a scris pe reprezentanţii Sindicatului Europol pe pagina de Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și