Culmea, tanarul este unul dintre cei care l-au sustinut pe deputat in campania electorala din 2012. Intr-o conversatie cu fostul presedinte al Clubului Elevilor Liberali din Maramures, Mircea Dolha si-a dat arama pe fata. L-a jignit pe tanar folosind un limbaj suburban si catalogandu-l drept “loser”, “nesimtit”, „frustrat” si “mincinos”.

Contactat de reporterii Emaramures, deputatul Dolha spune ca nu il cunoaste pe tanarul pe care l-a atacat la nivel verbal, desi din dialogul celor doi reiese clar ca se stiu. Iata reactia deputatului Mircea Dolha la o postare pe care Cristian Dumitru Opris a facut-o publica pe pagina sa personala de socializare. Mesajul deputatului contine greseli de gramatica, dar pentru conformitate, vi-l redam in forma scrisa de acesta.

Mircea Dolha: “Ai ramas un nesimtit care se supara cand este atentionat ca nu este frumos sa distribui minciunile lui Kake(…) De ce minti ca am fost la toate partidele cand stii ca PNL este al treilea partid la mine daca adun si cele trei luni la UNPR in toata activitatea mea politica de 15 ani? De ce distribui minciunile lui kake? De ce minti ca m-ai ajutat in campanie? De ce ai deja doua partide si nu faci politica decat de putin timp, eu am totusi 15 ani? De ce esti un looser in politica si in viata de zi cu zi dar si in politica fiinc doar un frustrat reusit?”.

Motivul supararii lui Dolha? Tanarul a indraznit sa il desconspire ca fiind „regizorul” actiunii de huiduire a lui Victor Ponta in Baia Mare

Potrivit tanarului agresat verbal de deputatul PNL, Mircea Dolha s-a folosit de elevii din Clubul Liberal la ultima campanie electorala in urma careia s-a ales cu un mandat de parlamentar. Mai mult, tanarul face dezvaluiri despre actiunea organizata de tinerii din PNL şi PDL, cu ocazia vizitei lui Victor Ponta in Baia Mare, cand premierul a fost huiduit la comanda. Emaramures.ro a dat zilele trecute publicitatii o informatie pe surse, conform careia tinerii au fost platiti de Mircea Dolha si de un lider PDL, pentru a iesi in strada sa il huiduie pe premier.

Cristian Dumitru Opris: “Am o parere foarte proasta (n.r. despre limbajul folosit de Mircea Dolha) avand in vedere ca l-am ajutat foarte mult in campanii si cu voluntari, necerand niciodata macar un suc pentru persoanele care au fost acolo. Cand am vazut ce limbaj are, “hai sictir”, “esti looser” cand i-am spus ca nu imi convine ca au fost trimise persoane de catre PNL si de catre PDL la acel miting. Am vazut acolo mai multi fosti colegi de la PNL si stiu ca s-au dat telefoane de la La Moustache ca sa se adune lumea si sa-l huiduie pe Ponta ceea ce nu e ok sa faca un partid. I-am transmis aceasta nemultumire si a inceput cu “hai sictir”, “esti un nesimtit”. A fost sub orice critica. Mai ales ca nu scrie nici corect gramatical. Macar daca ar respecta gramatica limbii romane. Si daca ma injura macar sa ma injure corect gramatical. Asta e caracterul lui (n.r. Mircea Dolha), asa a fost el din totdeauna”.

Mircea Dolha a recunoscut existenta mesajelor si in loc sa incerce sa isi corecteze greseala, a continuat sa isi demonstreze cei 7 ani de acasa.

“Este o convorbire privata. Daca el o da, nicio problema, o sa o dau si eu. El este cel care si-a permis sa ma jigneasca si imi asum intru totul limbajul. Este o jignire distribuirea unor minciuni despre mine cum ca eu as fi fost cel care as fi organizat, as fi fost in spatele organizarii protestului impotriva lui Victor Ponta. Omul acesta este un mare mincinos, o spun si in direct penrtu ca intotdeauna s-a infatisat intr-un mare si harnic membru de partid, n-a ajutat niciodata cu nimic, nici in campania mea nici a PNL-ului, de trei ani de zile de cand sunt la PNL”, a declarat deputatul Mircea Dolha.

Mai mult, Mircea Dolha sustine ca nu il cunoaste personal pe tanar dar dincolo de acest aspect, parlamentarul isi permite sa foloseasca in conversatiile private cu acesta un limbaj care da dovada de lipsa de educatie. In plus, in mesajele pe care deputatul Mircea Dolha i le-a transmis tanarului, parlamentarul ataca trusturile de presa din judet, insa omite sa vorbeasca tocmai despre cel pe care il patroneaza din umbra: TL+.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și