”Fraților, din păcate EC a decăzut dintr-un festival etalon al estului Europei într-o gherlă obscură de nivel sub balcanic. Din 2015 de când merg ața găozareli nu am văzut. Efectiv la ediția asta EC a devenit un festival al cozilor. Cozi la bus, cozi la wc, cozi la băuturi. Singurul loc care funcționează la parametrii optimi e Lidl -ul din festival. Efectiv totul îi un miserupism maxim și se vede de la o poștă că scopul a fost minimalizarea costurilor și maximizarea profitului. Nu e treaba mea cum fac ei afaceri, ÎNSĂ, asta poate devia într-o problema socială. Controlul corporal e absolut minimal, fără jandarmi poate ar fi inexistent.

Îmi sunt martori tovarășii că, de fiecare data când am fost la Main Stage, duhnea ca dracu a marijuana.

Referitor la transport, din nou, niște retardisme maxime. Trecând peste chestia cu busurile, care e deja arhicunoscută și pe care o puteți studia în secțiunea de comentarii al ultimei postari a celor de la EC, efectiv am fost siderat de faza din gara Bonțida, sâmbătă dimineața.

Literalmente niște oameni disperați au fost îngrămădiți ca sardinele în tren, 70% nu aveam bilete și nici măcar nu am fost controlati. E un fut.. care implicit a adus deservicii financiare unei companii de stat. Nu poate fi tras EC la răspundere, dar cert e că vina morală cade pe umerii lor.

În fine, una peste alta, îmi place țigănia și o să merg și mâine doar de dragul de a vedea care e nivelul la care poate ajunge pateticul”, a relatat Marian.

Secțiunea de comentarii a celor de la Electric Castle este plină de reclamații și nimeni nu zice nimic

”Cumva reușim și noi să revenim în Cluj cum putem. Mulțumim pentru numărul de autobuze "suficiente" pentru toată lumea. Să te chinui să pleci de la ora 00 și să ajungi în Cluj la ora 7:00. Bravo EC!”.

”Cozi, ca pe vremuri. Multumim EC pt grija si respectul fata de consumatori”.

”Guys I almost finished building my own bus”.

”Drumul spre casa, un deliciu. Am plecat la ora 02:00 si inca nu am ajuns la destinatie in Cluj (ora 8.00)”.

”Artistul la care am stat cel mai mult e busu’. Go wild”.

”Organizare specific românească. Dați bilete mai multe decât intră oameni în festival. Banul să iasă, restul se descurca. Multumim”.

”Electric Castle, ati cam făcut treaba de cacao. Coada la busuri, coada la toalete, ca sa nu mai zic ca erau extrem de putine si departe de anumite zone. Sunt profund dezamagit. Sunt aproape sigur ca din momentul prezent festivalul o sa mearga in declin. Nu cred ca prinde a 10a editie”.

”De la 02:30 am stat la coadă, acum am ajuns în Cluj (8:30)”.

”Stau 200 de oameni în stație la Bonțida și nu vine niciun bus de o ora. Parca Busu era non stop, cum facem băieții, plecam și noi acasă sau dormim prin boscheți până deseară când vine busu?”.

”Horrible. The 2022 edition was a total nightmare. Mismanagement on the waiting lines. The waiting time was a minimum of 3 hours for both going to the festival and returning back home. People were cutting the line in groups. Actual groups of people were going ahead of all of us with no one from the staff to stop them. The total amount of time we spent in line was 6 hours, yet we only enjoined the music for 3 hours. And this was just Friday”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și