Șoferul unui autoturism BMW fusese la Mănăstirea Rohiița împreună cu patru prieteni. Cei cinci tineri veneau spre Târgu Lapuș. Pe o porțiune de drum în aliniament, conducătorul auto pierde controlul volanului și pătrunde în șanțul din dreapta direcției de mers.

Autoturismul este propiectat apoi în câmp, trecând razant pe lângă un copac. Două persoane din autoturismul BMW au fost rănite, ele fiind preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare pentru investigații și tratament amănunțit.

Polițiștii au deschis un dosar pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs accidentul, urmând a dispune măsurile legale.

ACTUALIZARE: COMUNICAT IPJ MARAMUREȘ

Un accident de circulaţie produs ieri pe DN 18B s-a soldat cu rănirea a doi pasageri care au rămas internaţi la spital.

Ieri, 13 martie, în jurul orei 15.00, poliţia a fost sesizată că pe DN 18B, între localităţile Boiereni şi Rohia, s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime.

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, domiciliat în satul Rus, comuna Dumbrăviţa, aflat la volanul unui autoturism, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă.

În urma impactului, doi pasageri, în vârstă de 15 şi 22 de ani, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital unde au rămas internaţi.
Conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet