Acestor două obiecte de artă neconvențională i se alătură începând cu ziua de astăzi un scaun gigant, montat în mijlocul noului sens giratoriu din Sighet, de la intersecția străzilor Alexandru Ivasiuc și Dragoș Vodă.

Respectivul „scaun” este un semn că la Sighet funcționează cea mai mare fabrică de scaune pliante din România, Plimob SA. Poate că „Scaunul din giratoriu” este gândit totodată ca un obiect de artă neconvențională, pentru a alunga monotonia șoferilor care tranzitează prin sensul giratoriu.

Cele trei obiecte de artă neconvențională menționate mai sus au fost montate în municipiu la inițiativa Primarului Horia Scubli, Consiliul local neadoptând niciun fel de hotărâre în acest sens. Rămâne de văzut cum vor primi sighetenii „Scaunul din giratoriu”.

Comunicat postat pe FaceBOOK al Primarului municipiului, Horia Scubli:

În sensul giratoriu de la intersecția străzilor Dragoș Vodă și Alexandru Ivasiuc a apărut un scaun uriaș care semnifică faptul ca în orașul nostru își are locul cel mai mare producător de scaune din Europa și anume societatea comerciala Plimob S.A.

Mulțumim domnului director general Godja Vasile pentru amabilitatea de a fi răspuns pozitiv dorinței noastre de a atrage atenția tuturor asupra performanțelor firmei domniei sale și-i mulțumim pentru tot ce face pentru orașul nostru și mai ales pentru acest minunat scaun .

Ne mândrim cu realizările Plimob-ului și trebuie să spunem tuturor despre aceste extraordinare realizări.

P.S. Parte de jos a suportului scaunului va fi acoperita cu pământ și vegetație, insă asta doar la primăvara!

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet