Conform Observatornews.ro, cei doi frați sunt internați la un spital din Salonic, unul dintre ei cu răni ceva mai grave, dar medicii spun că sunt în afara oricărui pericol. Încă nu vor fi externați, dar în cursul zilei de astăzi urmează să primească vizita rudelor din România, pentru că un unchi al lor a pornit deja către Grecia.

Familie din Cluj, originară din Sighetu Marmației, distrusă în concediul din Grecia.

Familia Schmidt se întorcea din concediul petrecut în Grecia, țară pe care o vizitau frecvent în ultimii ani. La doar 18 kilometri după ce au intrat pe autostrada de la Salonic, din motive necunoscute încă, au intrat cu masina sub un camion bulgaresc care circula pe aceeași direcție.

Impactul a fost atât de puternic, încât cei doi părinți, Alina și Roland, de 45 și 48 de ani, care se aflau pe locurile din față au murit pe loc. Copiii au fost scoși din mașină de pompieri și transportați la spital.

Autoritățile din România au fost anunțate chiar de un martor al accidentului, un șofer român care circula în zonă și care a sunat la poliția Cluj unde a transmis numarul de înmatriculare al mașinii.

Polițiștii greci anchetează acum circumstanțele producerii accidentului. Este posibil ca soferul bulgar să fi oprit pe banda 1, iar bărbatul aflat la volanul autoruismului să nu mai apuce sa frâneze. Șoferul bulgar este în custodia poliției, agenții stabilind că nu consumase alcool.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și