Alaturi de senatorul Ciprian Rogojan, secretarul Adrian Todoran, precum si alte nume importante ale Organizatiei Judetene a PMP Maramures, oaspetii de la centru au luat parte la dezbaterea publica “Sprijin european pentru dezvoltarea locala si regionala”.

In mare parte, luarile de cuvant ale celor prezenti au vizat criticarea guvernarii Ponta, careia vorbitorii i-au reprosat nerespectarea promisiunilor electorale, incepand cu cele peste un milion locuri de munca anuntate in campanie si terminand cu reducerea fiscalitatii, in realitate una mult prea ridicata pentru buzunarele romanilor.

Deputatul Elena Udrea, care a captat toata atentia celor prezenti, a declarat ca executivul actual este departe de a fi continuatorul proiectelor incepute si derulate sub guvernarea Boc. De asemenea, fostul ministru al Dezvoltarii a facut referire la banii alocati judetului Maramures in vremea mandatului sau, investitiile finantate atunci fiind printre cele mai importante din Baia Mare si judet, a apreciat Udrea.

In blugi si balerini, purtand tricoul inscriptionat PMP, fiica presedintelui Romaniei a tinut un discurs despre tinerii valorosi, dinamici, care nu mai au loc in celelalte partide politice. “Avem cea mai competenta si tanara lista la europarlamentare. Oameni care si-au luat doctorate neplagiate la universitati de renume din tara si din strainatate”, a declarat Elena Basescu referitor la colegii sai de partid.

Eurodeputatul Cristian Preda, numarul unu pe lista PMP la alegerile din 25 mai, a criticat modul in care celelalte partide, in special PNL si PDL, au conceput listele pentru europarlamentare, precizand ca intre primele zece nume se afla numeroase legaturi de cumetrie, argument care a stat la baza intocmirii ordinii pe listele respective.
In partea a doua a zilei, delegatia PMP s-a deplasat la Satu Mare, in vederea lansarii candidaturii secretarului regiunii nord-vest, Laura Bota, pentru alegerile europarlamentare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și