În cadrul proiectului au fost implicați mai mulți profesori ai Liceului, din catedrele de biologie, chimie, geografie, engleza, fiind derulat în parteneriat cu ISJ Maramureș, Primăria municipiului Sighet și cu societatea de salubrizare locală, Herodot Grup SRL.

Elevii liceului, în număr de peste 130, au plantat peste 200 de puieți de brad și molid în Parcul Dendrologic din municipiu. Elevii au mai construit și adăposturi pentru păsări.

Proiectul se derulează pe o perioadă de trei luni, cuprinzând multe alte activități ce vor fi desfășurate, fiind cuprinse în calendarul ecologic.

Elevii au desfășurat aceste activități sub îndrumarea umătorilor profesori: Rednic Anca - coordonator, Catrineț Liliana, Costelnic Bianca, Bilcec Maria, Mureșan Aneta, Filimon Gabriela, Tomoiagă Maria, Pop Daniel, Grigor Adriana, Dăncuș Camelia, fiind pe deplin susținuți de către Conducerea unității de învățământ.

Organizatorii promit că nu se vor opri aici, urmând să organizeze și alte activități, printre care și o campanie de colectare selectiva deșeurilor, în colaborare cu Biblioteca Liceului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

CJ Maramure?

Instructor auto-moto Sighet

Asociatia MUZICANDO - Sus?ine?i educa?ia prin joc!