Două autoturisme, ambele conduse de maramureşeni, au intrat în coliziune. Impactul a fost atât de puternic, încât una dintre maşini s-a răsturnat pe plafon, iar a doua a ajuns în şanţ.

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției și de prim-ajutor.
Conform PresaSM.ro, martorii au fost uimiți că accidentul rutier nu s-a soldat cu victime, iar șoferii celor două autoturisme nu au avut nevoie de ajutor medical.

Traficul în zonă a fost îngreunat și se așteaptă tractarea mașinilor pentru a elibera partea carosabilă. Unul dintre șoferi nu a reușit să finalizeze manevra pentru depășire.

Șoferul Volkswagenului a precizat pentru PresaSM că șoferul autoturismului Audi a intrat în depășire, dar nu a putut să o finalizeze pentru că din sensul opus a venit o mașină care circula regulamentar. Audiul a lovit parapetul din dreapta pe o lungime de 25 de metri, după care a acroșat Volkswagenul, care a ajuns în șanț, iar Audiul s-a răsturnat pe drum.

“Cel cu Audi a vrut să mă depășească, nu a reușit să mă depășească, a intrat în parapet, m-a acroșat și apoi s-a răsturnat, iar eu am ajuns în șanț. Bine că nimeni nu a fost rănit,” a spus șoferul.

Ambele mașini sunt înmatriculate în Maramureș.

Șoferii sătmăreni au dat dovadă de solidaritate și mai mulți participanți la trafic s-au oprit pentru a vedea dacă șoferii au nevoie de ajutor, a mai notat PresaSM.ro.

Citește și