În urma accidentului, șoferul autoturismului a fost grav rănit și a rămas încarcerat printre fiarele mașinii.

Incidentul rutier s-ar fi petrecut după ce șoferul autoturismului marca Skoda ar fi intrat direct în TAF-ul care venea pe sensul opus. În urma impactului, autoturismul a fost aruncat în afara carosabilului, potrivit Vasile Dale.

Mai multe echipaje de prim ajutor și descarcerare a pompierilor militari s-au deplasat imediat spre locul accidentului. Bărbatul a fost descarcerat de către pompieri, fiind ulterior predat echipajului de Terapie Mobilă Intensivă SMURD. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Medicii îl țin sub supraveghere însă starea acestuia ar fi destul de gravă.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Maramureș au deschis o anchetă în cadrul căreia urmează să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

„Echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului „Căpitan Marchiș Adrian” Baia Mare a intervenit în această dimineață la intrarea în Firiza pentru a descarcera o persoană, care în urma unui accident rutier a rămasă blocată în mașină. Victima, în vârstă de 38 de ani a fost preluată de către echipajul de terapie intensivă mobilă al S.M.U.R.D. Baia Mare și transportată la spital”, se arată într-un comunicat emis în urmă cu puțin timp de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență Maramureș.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și