Încă nu se cunosc cauzele care au generat incendiul. La fața locului au intervenit de urgență patru autospeciale cu apă și spumă, dintre care una aparținând societății Plimob și trei ale ISU. De asemenea, la fața locului au mai sosit o autospecială cu scară, echipaje ale Poliției, Jandarmeriei și o ambulanță SMURD.

Din fericire, fiind zi de duminică, se pare că nu se lucra în hală și astfel nu s-au înregistrat victime. Incendiul a fost sesizat de către doi angajați, unul de la pază și unul TESA.

Focul s-a manifestat violent, partea superioară a halei suferind pagube însemnate: acoperiș distrus plus alte avarii în interior, necunoscute încă. Întreaga zonă a fost cuprinsă de un fum dens și înecăcios, iar în atmosferă pluteau pulberi solizi (cenușă).

La societatea Plimob s-a mai produs o explozie, urmată de un incendiu, în luna noiembrie a anului trecut. Pompierii vor stabili în perioada următoare cauzele care au stat la bazele producerii incendiului de astăzi.

Din păcate, astfel de evenimente s-au mai produs în ultima perioadă la mai multe societăți din industria lemnului în municipiul Sighet, fapt ce arată că normele de prevenire și stingere a incendiului nu sunt respectate întru totul în realitate.

Articol în curs de actualizare.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet