Bicicleta ar fi fost cauza agresiunii

Conform informațiilor furnizate în exclusivitate pentru www.vasiledale.ro și www.baiamaretv.ro de bunicul băiatului incidentul s-a întâmplat joi seara (11 august 2022). Alexandru (13 ani) era afara cu un grup de copii la joacă. Victima a cerut unui alt copil bicicleta pentru a se plimba și el cu ea. Celălalt copil a refuzat și a plecat spre casă. Grupul de copii au rămas afară pentru a se juca iar la un moment dat au mers la un magazin din zonă pentru a-și cumpăra dulciuri. Ieșind din magazin, Alexandru a fost ”luat în șuturi” de tatăl copilului care a refuzat să îi împrumute bicicleta. Bărbatul a început să îl agreseze: l-a luat de gât, l-a trântit la pământ și i-a băgat pumnul în gură.

Victima a mers acasă iar bunicii au mers imediat cu el la dispensarul din Dragomirești. Medicul de acolo a alertat poliția și a eliberat un bilet de trimitere către Spitalul Municipal Sighetu Marmației. Bunicii au mers cu mașina personală cu băiatul la Sighetu Marmației pentru un consult de specialitate. Medicul de la Sighet a luat legătura cu un alt cadru medical specialist din cadrul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare pentru a vedea dacă se poate face transferul băiatului cu o ambulanță spre Baia Mare. Cum acest transfer nu a fost aprobat, iar bunicii fiind îngrijorați de cum arată rana nepotului lor au decis să meargă de urgență la Spitalul Județean Baia Mare. Acolo medicul specialist ORL au stabilit că este vorba despre o plagă eliberând și o rețetă cu tratamentul de rigoare.

La două zile după incident bunicii au mers la Spitalul din Cluj, ei fiind imediat trimiși la secția de Chirurgie Maxofacială, unde copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Bunica a depus plângere la poliție, polițiștii ar fi fost agresați

În seara incidentului bunica minorului a mers la subunitatea de Poliție din Dragomirești pentru a depune plângere împotriva făptașului. Polițiștii au rugat-o să îi însoțească la adresa agresorului. Conform celor spuse de bunici, ajunși la fața locului agresorul ar fi sărit să îi bată și pe polițiști. Apoi agresorul a fugit în casă, unde s-ar fi încuiat și nu le-a permis polițiștilor accesul în interior.

Vom reveni și cu poziția oficială a IPJ Maramureș referitoare la acest incident, notează vasiledale.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și