Baimareanul care a gresit a fost lovit cu pumnul in fata fara pic de remuscare. Mai grav este faptul victima s-ar fi prezentat la Politie, care n-ar fi preluat plangerea.

In cele ce urmeaza va prezentam in integralitate mesajul publicat pe pagina oficiala a restaurantului Log Out:

“Intrerupem programul normal de sarbatori pentru a impartasi o poveste de Craciun putin mai altfel:

Totul a inceput cu o comanda cu delivery plasata la noi. Colegul nostru Leo a preluat-o, iar in cursul livrarii, intr-o clipa de neatentie, a facut o nefacuta si i-a taiat calea unui stimabil domn. Am vrea sa continuam povestea si sa spunem ca, fiind in spiritul Craciunului, stimabilul a inteles ca n-a fost cu intentie, si a trecut cu vederea. Chiar am vrea.

Doar ca aparent traim in jungla, nu in civilizatie, iar in jungla primeaza legea pumnului. Continuarea reala a povestii e ca stimabilul domn a inteles gresit spiritul Craciunului si ca bine sa oferi, si a ales sa ofere… pumni. Da, in anul 2018 mai sunt specimene care considera ca e ok sa agresezi fizic un alt sofer pentru o greseala in trafic.

Am vrea sa incheiem povestea si sa spunem ca totul s-a rezolvat intr-un final la Politie, si ca s-a facut dreptate, asa cum ar fi normal, in anul 2018. Am vrea…

Incheierea reala, insa, e ca Politia aparent a intrat in concediu deja, nefiind interesati sa preia plangerea colegului nostru, asa ca ne bazam pe voi – ajutati-ne sa-l identificam pe stimabilul domn – vrem sa-i facem niste urari frumoase de sarbatori.”

La nici cinci minute de la publicarea informatiilor cititorii nostri l-au identificat pe barbatul care l-a lovit cu pumnul pe baimareanul care gresise in trafic.

Este vorba despre presedintele unui club de off-road. Barbatul locuieste in Baia Sprie. Este un cunoscut sustinator al actiunilor caritabile. De altfel si in acest an, clubul pe care il conduce este implicat intr-o actiune caritabila ce incearca sa aduca un pic de bucurie in sufletele copiilor si batranilor fara posibilitati materiale in preajma Sarbatorilor de Craciun.

Citește și

Herodot Grup Sighet