Primăria din Negrești Oaș a împânzit orașul cu pozele absolvenților generației 2020 pentru a le oferi atenția cuvenită, având în vedere că nu au avut parte de festivități și baluri de absolvire din cauza pandemiei de coronavirus.

”Ar fi trebuit să vă auzim cântând și traversând orașul plini de emoție și energie tinerească, să ne călcați pragul instituției și să fim la fel de emoționați ca voi, să vă vedem plini de speranță în noua aventură pe care o urmați, primul pas spre marele necunoscut. Și cum toate acestea nu se pot întâmpla pentru că, nu-i așa, trecem prin momente speciale la care trebuie să ne adaptăm, v-am adus noi Gaudeamus-ul și pe voi în mijlocul orașului prin metode inedite”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a primăriei.

Gestul i-a surprins pe tinerii care erau triști că nu pot defila și ei prin oraș, mândri că au absolvit, așa cum au făcut-o colegii lor mai mari în anii trecuți.

”Vrem să vă asigurăm că ne mândrim cu voi și dacă nu ați avut parte de serenadele pe care le-ați visat, de rochiile și costumele care vă dădeau bătăi de cap, de sonete și muzica pentru banchet, nu fiți supărați, viața vă va oferi multe șanse să vă bucurați. Mult succes la examene! Totul va fi bine!”, se mai arată în mesajul postat pe Facebook.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și