Polițiștii au pornit cu autospeciala din dotare în urmărirea acestuia, ajungându-l din urmă pe strada Unirii în apropierea Pieței agro-industriale.

Tânărul a abandonat mașina și a fugit pe jos printre blocuri. Unul dintre polițiști a pornit în urmărirea acestuia pe jos, ajungându-l din urmă în zona intersecției străzilor Unirii cu Popa Lupu. Din cauză că tânărul a refuzat să oprească la somațiile prin voce ale polițistului, acesta a fost imobilizat și condus la secție pentru verificări.

La verificarea efectuată de către polițiști prin stație la fața locului, se pare că tânărul deține permis de conducere valabil. Întrebat de ce a recurs la acest gest, tânărul a răspuns că „nu vrea probleme”, fără a mai adăuga nimic.

Cel mai probabil că polițiștii vor verifica autoturismul tânărului teribilist pentru a vedea dacă nu transporta mărfuri ilicite și vor continua cercetările, dispunând măsurile legale ce se impun.

ACTUALIZARE:

În urma controlului amănunțit al polițiștilor asupra autovehiculului în cauză, nu s-au descoperit mărfuri ilicite. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest și nu era sub influența băuturilor alcoolice. Acesta a declarat până la urmă polițiștilor că s-a speriat să nu fi avut o viteză mai mare de 100 km/h și să rămână fără permis, motiv pentru care a decis să nu oprească la control și să fugă.

De ce s-a temut nu a scăpat, acesta a fost amendat, rămânând fără permis de conducere pentru o perioadă de 30 de zile pentru neoprire la semnalul regulamentar de oprire al polițistului.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet