Bărbatul se afla pe un scuter, alături de soția sa, moment în care a pierdut controlul vehicului și a alunrcat sub roțile unui autoturism care circula din sens opus. Băisprianul a murit pe loc, în timă ce soția sa este în stare foarte gravă la un spital din apropiere.

Tragedia a fost relalată pe larg de sanremonews.it. În fapt, tânărul din Baia-Sprie era rezident în Franța, la Beausoleil, iar întreaga grozăvie s-a petrecut la începutul săptămânii trecute, între localitățile Ospedaletti şi Bordighera din provincia italiană Imperia. Investigațiile poliției italiene au relevat faptul că maramureșeanul circula cu viteză și grozăvia a avut loc într-o curbă. Întrucât nu a mai putut să controleze scuterul, a ajuns pe asfalt și a fost împins pe contrasens, de unde venea o mașină condusă regulamentar de o șoferiță cu un an mai în vârstă decât el.

„Acest pământ e doar o trecere de pietoni pentru om”

Tragedia a lăsat urme adânci în sufletele celor apropiați. Vestea nefastă s-a aflat pe Facebook, iar cunoscuții au rămas șocați. „De ce? Ce s-a întâmplat? Aşa de tânăr şi frumos? Ce-i asta Doamne? Sufletul lui a căutat altă lume, altă linişte şi alt tărâm mai minunat. Acest pământ e doar o trecere de pietoni pentru om. Suflet drag să ai lumină Divină peste tine pe drumul tău preţios printre lucrurile Divine pline de pace şi iubire. Fiţi tari oameni buni! Viaţa, aici, nu e totul. E mult prea puţin pentru unii”, a scris Florentina. „Dumnezeu să te odihnească în pace, Tudor! Ai fost un copil fain şi de un mare caracter! Îmi pare tare rău că te-ai dus aşa de repede de printre noi. Mare păcat. Sunt şocat. Sincere condoleanţe familiei! Raluca, fii tare şi să te faci bine!”, a scris Gabriel. Trupul neînsuflețit al maramureșeamului a fost repatriat. Tudor va fi condus pe ultimul drum, marți, 18 iunie, acasă, în orașul său natal, Baia-Sprie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Sighet247 și pe Google News

Citește și

Instructor auto-moto Sighet